Breu Història

El més de juny de 2008 es va posar en marxa el projecte de la nova Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia, amb el vist i plau en primera instància del president de l’Entitat, Jordi Casassas i la immediata aprovació per part de la Junta Directiva de Lluïsos de Gràcia.

 

Després de moltes reunions i gestions es decideix engegar el mes de setembre amb el Fabio Pérez d’entrenador. En un inici hi havia dues sessions d’entrenament d’una hora i mitja setmanal, tres taules d’entrenament i quatre jugadors (que va arribar fins a 12 en acabar aquella primera temporada). A finals d’aquest primer any escolar (2008-2009) també es va organitzar el primer Torneig de Sant Lluís, esdeveniment que s’ha anat celebrant cada any des de llavors, superant el centenar d’inscripcions el 2016.

 

Poc a poc, el número de jugadors creixien i vam començar a participar en competicions importants d’àmbit provincial. La nostra primera participació al Circuit Promeses va ser l’any 2009; sis temporades més tard, vam ser el club amb més participants en aquesta competició i vam assolir les primeres posicions. Pel que fa a la Lliga, el nostre primer equip va ser el 2010 i va competir a Segona B Provincial. Set anys després, hi vam tenir competint 11 equips, cobrint totes les categories que hi havia de Primera Nacional a Tercera Provincial.

 

Gran part de tots aquests assoliments que hem aconseguit és gràcies a l’acompanyament i formació que han tingut els membres de l’Equip Tècnic sobre els nostres jugadors i jugadores. A més dels membres que el formen actualment, en ell també hi va aportar el seu granet de sorra el Ramon Clivillé durant dos anys i el Martí Folch al llarg de 6 anys.

 

Moltes més activitats internes han sorgit al llarg de tots aquests anys de recorregut i han passat a formar part del nostre ADN. A més del Torneig de Sant Lluís, hi trobaríem els Campus d’Estiu i de Nadal (el primer va ser la temporada 2013/2014), l’Stage de Pre-Temporada (a partir del 2017), els Opens Temàtics (Diada, Halloween…) i l’Open Manga.

 

Però el que ens fa més il·lusió és veure com ha crescut tota la família de l’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia. Si el setembre de 2008 van començar els primers entrenaments amb només 4 jugadors i 3 hores setmanals d’activitat, actualment la secció té al voltant de 100 socis i activitat cada dia de 17.30h a 21.30h.

 

Mireu quin goig de família… Tots som Lluïsos!