Horaris i grups

Iniciació

Per a infants de 6 a 9 anys. És una activitat lúdica dissenyada a partir del tennis taula, per fomentar el desenvolupament psicomotriu y social dels més petits.

VINE A PROVAR-HO!

Joves

Per a nois i noies de 10 a 18 anys que volen iniciar-se als entrenaments de tennis taula, i desitgin aprendre i perfeccionar el seu nivell, i gaudir, si així ho volen i quan sigui el moment, de les diferents competicions internes de Lluïsos, els jocs escolars i les primeres competicions federades.

VINE A PROVAR-HO!

Promeses

Grup dissenyat per aquells joves de 9 a 14 anys amb bon nivell de joc, que vulguin un entrenament més rigorós, amb un compromís més gran (entrenar com a mínim 3 dies per setmana), i que desitgin poder començar a fer competició federada d’àmbit català i nacional. Per a poder estar en aquest grup, cal complir els criteris d’accés marcats per l’equip tècnic.

Tecnificació

És el grup dels jugadors joves amb més nivell, i és el pas previ als entrenaments del grup de NACIONAL. Per a poder estar en aquest grup, cal complir els criteris d’accés marcats per l’equip tècnic.

Nacional

Grup on entrenen els jugadors dels primers equips de l’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia. Per a poder estar en aquest grup, cal complir els criteris d’accés marcats per l’equip tècnic.

Adults

Grup per a tots aquells adults que vulguin, independentment del seu nivell de joc, aprendre a jugar, a perfeccionar el seu tennis taula i passar-ho bé fent esport, participant en competicions o no.

VINE A PROVAR-HO!