Campus d’estiu de tennis taula

Ens complau comunicar-vos que, si tot segueix segons el previst, enguany de nou podrem gaudir d’un nou Campus d’Estiu de Tennis Taula. El format serà de 5 setmanes d’entrenament com els anys anteriors.

 

En funció de la inscripció es repartirà en dos sub-grups d’entrenament, facilitant així que aquelles jugadores i jugadors més experimentats puguin fer servir el campus com unes setmanes d’entrenament molt intensiu per poder recuperar el ritme d’entrenament que malauradament no hem pogut proporcionar durant els mesos de pandèmia.

 

Per aquests mateixos esportistes també es proposaran xerrades orientades a l’alt rendiment (nutrició, condicionament físic, psicologia de l’esport), a les que també estaran convidats els més novells si així ho desitgen. Cada setmana hi haurà dues d’aquestes xerrades i al formulari d’inscripció podeu votar en quines d’aquestes estaríeu més interessades i interessats.

 

Per tal de mantenir-nos segurs, seguirem totes les indicacions procedents de les autoritats, tal com es va fer durant el campus d’estiu anterior. Aquells que no estiguin entrenant de manera habitual a l’Escola de Tennis Taula Lluïsos de Gràcia i tinguin dubtes preguem que ens pregunteu el funcionament abans d’iniciar el campus enviant-nos un correu.

Previsió horària

Enguany les dates seran les següents:

  • Setmana 1: 28 de Juny – 2 de Juliol (PLACES OMPLERTES!)
  • Setmana 2: 5 al 9 de Juliol (PLACES OMPLERTES!)
  • Setmana 3: 12 al 16 de Juliol (PLACES OMPLERTES!)
  • Setmana 4: 19 al 23 de Juliol
  • Setmana 5: 26 al 30 de Juliol

L’horari és similar al dels anys anteriors pel que fa al campus:

  • 9.00 – 10.30: 1r entrenament
  • 10:30 – 11:15 Descans i esmorzar
  • 11:15 – 12:45: 2n entrenament
  • 12:45 – 14:00 Altres activitats

* Els dos últims torns poden ser fluctuants en funció del volum del grup, per tal de maximitzar la qualitat d’entrenament.

Preus

El preu del Campus d’Estiu de Tennis Taula varia segons setmanes d’entrenament i si s’és soci o no de Lluïsos:

Nº de Setmanes

Socis

No socis

1 Setmana

80 €

90 €

2 Setmanes

155 €

175 €

3 Setmanes

220 €

250 €

4 Setmanes

280 €

320 €

5 Setmanes

325 €

390 €

Hi ha descomptes del 10% per germans i familiars dels no socis que s’apuntin conjuntament i s’aplicarà preu de soci als germans i familiars dels socis.

 

El cobrament dels socis es farà al rebut del mes de juliol excepte en aquelles famílies que sol·licitin que se’ls cobri fraccionat. En aquest cas cal senyalar-ho al formulari i es repartirà entre els mesos de Juny i Juliol (50% cada mes).

 

El pagament per part d’aquells que no siguin socis es farà al compte corrent ES73 2100 1006 5602 0006 5852. Com a concepte poseu nom i cognoms + Campus ETT.

Inscripcions

Per a formalitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobareu a continuació. Hi ha un total de 24 places disponibles per setmana i s’adjudicaran per estricte ordre d’inscripció.